19 Temmuz 2012 Perşembe

iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr


iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr kelimelerinde başarılı olmak için üç aylık bir zaman zarfında tüm seo uzmanları ellerinden geldiğince çalışmaktadır. Haftalardır yaptığımız uğraşlar sonucunda birçok yol katettik ve kendimizi de geliştirdik. Bu konumuza yaptığımız güncellemelerle neredeyse ilk haliyle hiç alakası kalmadı. Ama ilginçtir ki google emmi  bu işten gayet memnun. llhtnbşklhyktr bu kelime normalde sesli harfleri çıkarılmış ve anlamsız gibi görünmektedir. Ama aslında sesli harfler eklendiğinde ve cümle haline getirildiğinde dünyanın en anlamlı ve en güzel kelimesi olacaktır. Kelimenin Açılımı Budur. Allahtan Başka İlah Yoktur.




iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr

Yarışmayı hazırlayan ve katkısı olan arkadaşları bu duyarlılıkları için tebrik etmek istiyorum. Bu yarışma hakkında biraz ayrıntılı bilgi vermek istiyorum. SEO kelimesinin açılımını buraya yazmıştık İngilizce olduğu için sayfamız aramalarda çevir olarak çıkıyordu ve sıralamada kötü etki yapıyordu onun için açılımını kaldırdık. SEO Türkçe açılımı olarak  Arama Motoru Uyumluluğu anlamına gelmektedir. Yarışmanın amacı ise söz konusu olan hedef  kelimenin “iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr” Google’da aranması ile ilk sıralarda çıkma hedefidir. Yani en büyük arama motoru olan GOOGLE da bu kelimeler aranınca bizim sitemizi çıkartmaya çalışacağız. Seo  teknikleri kullanarak bunu başaracağız. iyinet 2012. Peki hediyeler nelerdir ve yarışma içeriği nelerdir onlara da bakalım.

iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr

Yarışmanın bitimine sayılı günler kala (24 gün – bugün 6 temmuz ) buraya konu güncelleştirmesi yapmak istiyorum. Bilindiği gibi google emmi sürekli ziyaret edilen sayfaları ve sürekli istikrarlı güncelleştirilen sayfaları sevmektedir. Bende bu bağlamda birkaç satır yazayım dedim. Toplam 105 gün süreli olan iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr kelime kitleli etkinliğin dörtte üçünü geride bırakmış bulunmaktayız. Yani 80 gün geride  kaldı ve bitime son 25 günün kaldığını görmekteyiz. Umarım hak eden kişiler ödülleri alır. Bilinmektedirki bazı kişiler haksızca rakiplere saldırı gerçekleştiriyor yada hacklink yaparak yüksek değerli sayfalara bağlantılarını habersizce ekliyorlar. Unutmayalım ki kul hakkı asla affolunmaz. ve Allahtan Başka İlah Yoktur. Herkese saygılar sunarım hayırlı günler dilerim.

iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr

hakkında biraz daha güncel bilgiler girelim ve sayfamız canlansın. Ortalama iki hafta gibi bir zaman kaldı ve heyecan dorukta. Gördüğümüz kadarıyla hala sıralamalarda kıpırdamalar var. Bir diğer görünen durum ise 15 20 site haricinde diğer katılımcı sitelerde bir hareketlilik yok. Sanırım çoğu kişi umudunu kesip çalışmalarını noktalandırmış gibi görünmektedir. Bunun yanında azımsanamayacak çoğu kişi de galiba yoğunluktan fırsat bulamamaktadır. Bizim sitemizde yoğunluktan ve işlerden fırsat bulunup üzerinde çalışma yapılamayanlardandır maalesef. Yine de arasıra birkaç işlem yaparak sitemizi güncel tutmaya çalışıyoruz. Bu bilgileri de girerek önümüzdeki günlerde neler olacak izlemeye devam edelim…
iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr
Buraya birşeyler daha karalayalım arkadaşlar. Bitime son on gün kaldı yarışmadaki heyecan artmış durumda.  iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr konusunda elimizden geleni yaptık. Ve bunda başarılı olduğumuza da inanıyoruz. En azından aylardır ilk sayfada olmamız bize yeter de artar bile. Ama gönül isterki sıralamada ön sıralarda bitirelim. Bunda ise hiç ümidimizi yitirmiyoruz elbette. Son dakikalara kadar takipteyiz. Bakalım sonuç nasıl bitecek ve bir süpriz olacakmı. Bakalım görelim. Saygılar.
Allahtan Başka İlah Yoktur. iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr
iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr
Bazı Düzenlemeler Daha Yaptıktan Sonra İzlemeye Devam Ediyoruz.

Başlama: 15 Nisan 2012 Saat 21.00
Bitiş: 30 Temmuz 2012 Saat 21.00
Anahtar kelimesi: iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr
Eğer Sizde Katılmak İsterseniz Başvurabilirsiniz.  (Katılım Süresi Dolmuştur)
İyinet Hediyelerinin Çok Olması Güzel Bir Durum.
Bahsi Geçen  Hediyeler: Nakit Para Ödülü ve Site Kurmak İçin Sunucu Ödülleri Vardır.
Ayrıntılı Bilgiyi İyinet’in Sayfasından İnceleyebilirsiniz.
Katılım Bağlantısı ve Kurallar: iyinet
Kontrol Bağlantısı: google
Katılan Herkese Başarılar Dilerim.
Önerilen Siteler  Wikipedia | Google | Facebook

iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr
iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr


Seo Açısından Faydalı Videolar



A’dan Z’ye Tüm SEO Eğitimi Video Anlatımı

Arama Motoru Uyumluluğu Nedir?

SEO Nedir? – Arama Motoru Uyumluluğu – 2012 SEO Püf Noktaları

Bir Site İçin SEO Nasıl Yapılır?

SEO Taktikleri

Google’da Yükselmenin Sırları
Bir önceki yazımız olan Hotmaile Gelen Spam Mailleri Otomatik Silmekbaşlıklı makalemizde hotmail, spam email ve spam eposta hakkında bilgiler verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder