20 Temmuz 2012 Cuma

Google Adwords Kupon Kullanımı




Merhaba değerli http://ridvancorduk.blogspot.com/ okuyucuları. Bildiğiniz gibi Google dünyanın en büyük arama motoru. Ve aynı zamanda reklam ağı. Bu reklam ağının adı da Adwords. Adwords'e verdiğiniz reklamlar sadece kelimenizle alakalı sitelerde yayınlanır.

Ve böylece gereksiz yere ücret ödemezsiniz. Google Adwords yeni başlayan reklamverenlerine 100 TL'lik kuponu ücretsiz veriyor. Bu demektir ki Adwords'te 100 TL'lik reklam yapabiliriz ama bu sadece ilk kuponumuzda :) Şimdi sizlere Google Adwords Kupon Kullanımı anlatacağım.




  • Öncelikle adwords hesabımıza giriş yapıyoruz.
  • Daha sonra Faturalandırma sekmesine girip, faturalandırma özetine tıklıyorsunuz.
  • Bu işlemden sonrada, oradaki diğer eylemler butonuna tıklayıp, açılan “Bir promosyon kodu uygula” sekmesi çıkacaktır onada tıklayarak promosyon kodu sayfasına geliyorsunuz. Ardından promosyon kodunuzu  girerek kuponu aktifleştirmiş oluyorsunuz.



  • Adwords kupon kullanımı, adwords kupon girmek işte bu kadar.
    Buraya kadar ki kupon işlemi tamam. Ancak bir sorun var. Aktifleştirmek için bir miktar Ödeme yapmanız gerekiyor. Daha sonra hesap bakiyeniz girdiğiniz kupon miktarı kadar ve ödediğiniz miktar kadar gözükecektir. Ödeme yapmak içinde aynı adımlardan promosyon kodu yerine, ödeme yapbutonuna tıklayarak ödeme yapabilirsiniz. Ve ardından yeni kampanyanızı oluşturup reklamlarınızı yayımlamaya başlayabilirsiniz.. İyi çalışmalar.



    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder